Studiedag: Molecular Biology and Cytometry Course

Studiedag: Molecular Biology and Cytometry Course

We nodigen je graag uit voor een boeiende en informatieve studiedag op 8 en 9 februari 2024. Deze studiedag brengt professionals samen die werken met moleculaire diagnostiek, (flow)cytometrie en microscopietechnieken in een klinisch laboratorium.

Op 8 februari beginnen we met een plenaire sessie waarin vooraanstaande experts de evoluties in moleculaire technieken, flowcytometrie en digitale pathologie bespreken. Na deze sessie worden parallelle workshops gehouden, met onderwerpen variërend van epigenetica en respons op immunotherapie tot single cell sequencing in hematologisch onderzoek.

De dag wordt afgesloten met een netwerkevenement, waar je de kans hebt om te praten met professionals uit het veld en je netwerk uit te breiden.

Op 9 februari gaan we verder met een plenaire sessie over het landschap van cel- en gentherapie in België, gevolgd door meer boeiende workshopsessies. Deze sessies omvatten onderwerpen als panelontwerp, bio-informatica, en statistische methoden in validatierapporten.

De workshops worden gegeven door ervaren sprekers, waaronder experts van universiteiten en medische centra in België. Je krijgt de kans om deel te nemen aan sessies op basisniveau en gevorderd niveau, waardoor de studiedag geschikt is voor een breed scala aan professionals.

Meld je snel aan, want de registratie voor elke workshop is beperkt en vol is vol. Mis deze kans niet om je kennis bij te werken en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

8 & 9 februari 2024 – Diepenbeek

Meer informatie en inschrijven

Date

feb 08 - 09 2024
Expired!

Time

09:30 - 17:00

Location

UCLL Diepenbeek
Category

Organizer

UCLL